Sunday, August 2, 2009

Varning för oglamoröst inlägg!

När man bor i lägenhet är man glad för all förvaring som erbjuds, och de flesta har nöjet att ha ett vinds-, eller källarförråd att stuva in saker och ting som man inte vill förvara i sitt hem. Även vi har ett förråd som vi använder flitigt. Även om vi när vi ställde in det första objektet i förrådet hade mycket goda föresatser att hålla det organiserat och att ingen av oss är någon slarver, så kom ändå dagen då vi stod handfallna; - Vad hände?

Operation Städning och organisering av källarförrådet påbörjades i fredags. En hel vägg med hyllor sattes upp, en mindre arsenal av kartonger slängdes och organisering av alla pryttlar utfördes.Slutresultatet är väl inte slående vackert, men nog så lättillgängligt och organiserat. Och visst är det så skönt med mer ordning i livet? De flesta har nog ett eller flera områden som de skulle vilja få mer organiserat. Vilket är ditt ställe?

Bilder privata.

2 comments:

 1. Även om det inte är citat: slående vackert, så är det i alla fall funktionellt, praktiskt och det är det viktigaste i ett sådant utrymme!
  För oss är det ju källartrappen som organiseras upp, i och för sig håller vi på med det även om det ligger i dvala just nu då annat kommit emellan.
  Kram

  ReplyDelete
 2. Jag håller med dig om att det blir lite snålt med förvaring för många av oss som bor i lägenhet. Vi har också källarförråd där det nu är helt överfullt. Men jag kämpar fortfarande med bra förvaringslösningar i lägenheten (är verkligen skitkass på den biten) så källaren går liksom under mantrat - det som inte syns finns inte ;-).

  Så ni bor på den sidan stan! Jag gillar Södra Vägen och omkring där...finns ju både mysiga restauranger och en del bra i inredningsväg däromkring. Hörde du mig förresten i fredags - det var jag som sjöng högst och lite falskt sådär mest hela tiden...;-D

  ReplyDelete