Monday, August 10, 2009

Det var en gång en hästgård...

.. som lämnade mig mållös. Eller ja, nästan i alla fall. En bit från Varberg hittar vi denna vackra gård där inredningsgrunden är väl arbetad och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Jag rekommenderar er att kika på bilderna då det fanns så många otroligt detaljrika och underbara bilder att jag omöjligt kunde ta med allihop.

Bilder Mäklarhuset.

This swedish horseranch with a newly built stable near Varberg has a beautiful interior and carefully planned detailing. I recommend that you check out the pictures as there were far too many fabulous ones, and I just couldn't add them all to this post.

Pictures Mäklarhuset.

6 comments:

 1. Jag kan inte säga att jag tycker det är vackert, men inte motsatsen heller. Varje gång jag ser det hemmet blir jag snarare kusligt facsinerad...

  Vad tjusigt du fått det härinne!

  ReplyDelete
 2. Jag håller med, det är inte min smak direkt, men så mycket omsorg som ligger bakom! Det känns som om det var väldigt länge sedan jag såg denna gård till salu- undrar om den har varit såld emellan?

  ReplyDelete
 3. Den här gården har jag sett tidigare! Vacker på nåt sätt men ändå "to much"! Kan inte riktigt sätta fingret på... men jag skulle aldrig vilja bo där rätt upp och ner! Men en del detaljer funkar...
  Kram

  ReplyDelete
 4. TACK för din blogg! Har precis köpt en sekelskiftesvåning som jag ska börja göra i ordning/renovera.
  Din blogg har gett mig tonvis med inspiration!

  ReplyDelete
 5. Tack anonym! Det finns tonvis med ytterligare inspiration i alla andra fina bloggar i högerspalten. Grattis till ditt köp, och skicka gärna bilder till mig när du känner dig nöjd så kanske din våning kan bidra till inspiration för andra här på bloggen!

  ReplyDelete