Tuesday, August 11, 2009

Orange tvivel och kärlek för petroleum


Petroleum är en av höstens större färgtrender, och jag är mer än förtjust. Otroligt elegant när det utförs på detta sätt; Matt, rofyllt och med klass.


Den här miljöbilden i varmt orange fick äran att pryda Sköna Hems senaste nummer. Nu är orange inte alls min favorit, så jag tänkte höra med mina fina läsare; vad tyckte ni om omslagsbilden?

Bilder Sköna hem.

Petroleum is a great trend for this fall, and I am more than delighted. Incredibly elegant when executed like this; Peaceful and with class.

This interior had the great honor of being the cover for the latest issue of Sköna Hem. Orange is certainly not my cup of tea, so I thought I might check with my dear readers; What did you think of the cover?

Pictures Sköna Hem.

2 comments:

  1. jag gillar orange jättemycket, har kommit på senare år för min del. Speciellt i kombination med ljusljusblått! Personligen gillar jag dock orange bättre som en "klick" än som dominerande färg. Så jag skulle inte vilja ha det som på Sköna Hems framsida hemma.

    Sara

    ReplyDelete
  2. Orange kan vara fint som små färgklickar men jag skulle inte vilja ha det som på bilden! Jag har gått igenom hela färgpaletten i mina hem och jag känner mig så nöjd med som jag har det, skulle aldrig vilja ändra till massor av färg!

    Kram Irene

    ReplyDelete