Monday, September 28, 2009

Skulpturell höjdare
När Sköna Hems senaste nummer anlände hemma hos mig, bläddrade jag snabbt igenom den utan att läsa artiklarna, som jag vanligtvis gör första genomgången. Men aldrig har jag blivit så imponerad och tagen som jag blev av Carouschka Streijfferts vindsvåning och ateljé mitt i Stockholm, så jag var tvungen att läsa igenom hela artikeln direkt. Sen dess har jag väntat på att onlineversionen skulle komma så jag kunde dela med mig av den till er alla. Vilket ställe!

Bilder Sköna Hem.

When the latest issue of Sköna Hem arrived at my home, I quickly browsed through it without reading any articles, as I usually do the first run-through. But never have I been so impressed and taken by Carouschka Streijfferts' penthouse and studio in the middle of Stockholm, so I just had to read the article immediately. Since then I have been waiting for it to come online so I could share it with you all. What a place!

Pictures Sköna Hem.

9 comments:

 1. Tack för en himmelsk blogg! Full av inspiration knatar jag vidare.

  Kram Krutrut-Lisa

  ReplyDelete
 2. Takets nivåskillnader i v-rummet är ju bara så snyggt! Jag har inte hunnit läsa Sköna hem än men ska absolut läsa den artikeln.

  ReplyDelete
 3. Galet snyggt - och vilken lägenhet! Det verkar lukrativt att vara inredare. ;-)

  ReplyDelete
 4. Vilka superläckra fönsterpartier, vinklar och vrår. Verkligen annorlunda och fräckt.

  ReplyDelete
 5. Oj oj OJ!!! Jag minns ett reportage från hennes förra hem & just den betoning/tyngd hon lagt på sina handplockade möbler & detaljer - den märks, så innerligt väl, och ännu lite mer i just den lägenheten!
  Vilket hem!!! WOW!

  ReplyDelete
 6. Jag har nog missat hennes förra hem, är det någon som vet vart man kan hitta bilder på det? Nyfiken blir man ju över alla lovord!

  ReplyDelete
 7. Hej Petra,

  Skulle just ladda ner on-line bilderna från Sköna Hem, då jag såg din kommentar och din länk. Blev nyfiken - och kikade in. Och glad är jag att jag gjorde! En härlig blogg har du verkligen!

  Jag sitter i USA med min blogg http://www.splendidwillow. Kom gärna hit och hälsa på. Vi behöver mer svensk inspiration!

  Monika

  ReplyDelete
 8. Alltså, det här var verkligen ett hem utöver det vanliga. Ruskigt snyggt!!

  Hoppas att allt är bra med dig och att studierna går bra. På bloggen visar du lika mycket snyggt som vanligt! :)

  ReplyDelete