Friday, September 18, 2009

Fredagsfix och Jill Stuart


Veckorna flyger iväg när schemat är fullspäckat. Fredag redan!

Idag har vi städat inför helgen, haft fint besök av några av mina äldsta, käraste vänner och hunnit med en runda på stan. Jag är helt slut efter veckan som gått och ser fram emot att krypa ned bland nytvättade lakan om en stund.
I helgen planerar jag att ta det lugnt och fixa med de inredningsrelaterade projekt som väntar på mig. De projekt som har blivit klara under veckan hoppas jag att kunna visa er bildbevis på under helgen!

Tills dess bjuder jag er på fredagsgott i form av bilder från designern Jill Stuarts fashionabla hem.

Bilder Elle Decor.
The weeks flies when the schedule is packed. Friday already!
Today we've tidied up the apartment, had a few of my oldest and dearest friends over for a visit and taken a tour around the town. I am exhausted after this weeks happenings and look forward to get to bed in a few moments.
This weekend I am planning to relax and tend to a few of the decorating-related projects that is waiting for some attention. The projects that have been finalized this past week I am hoping to show you some pics of during this weekend!

Until then I invite you to check out designer Jill Stuarts' fashionable home.

Pictures Elle Decor.

2 comments:

 1. Ett snyggt och ljust hem! Det enda jag störde mig på var den blåa färgen på köksskåpen!
  Vad skönt det låter att ha städat! Jag hann bara med att damma en våning... jag avskyr att städa men så skönt när det är gjort!
  Trevlig helg!
  Kram

  ReplyDelete
 2. Hej, hittar inte din e-postadress på bloggen. Men jag undrar om du skulle vilja vara med i min bloggroll? Du kan kika i den högra spalten under Blogfriendz. http://roomservice.blogg.se/blogroll/

  Där står det instruktioner, hör av dej om du tycker det verkar intressant att synas där.

  ReplyDelete