Monday, July 20, 2009

Ljuvligt ljus designpärla

I semestertider flyter det trögt på Hemnet, vilket är förståeligt då folk kanske hellre ligger i solstolen och bläddrar i inredningsmagasin än springer på visningar. Något som inte tar så mycket av semestertiden i anspråk är att kika på dessa vackra bilder av en härlig lägenhet på Kungsholmen i vår fina huvudstad.

Säljarna av lägenheten beskriver sitt boende allra bäst själva;

"Vi har båda kreativa yrken där vi reser en hel del och letade därför efter en oas att landa i. När vi äntligen hittade denna då oslipade diamant med dess stora potential, vackra vinklar och vrår kände vi oss helt säkra på att det var rätt objekt att sätta tänderna i.
Med tankar på New York och dess ateljéer och loft valde vi att göra planlösningen så öppen och luftig som möjligt. Att göra den likt en modern studio men samtidigt behålla de vackra ursprungsdetaljerna från sekelskiftet. Vi satte dimmers på alla ljuskällor för att kunna belysa lägenheten vackert och rogivande. Det är den perfekta våningen för mingel, härliga middagar och kära vänner. Samtidigt som dess harmoni och lugn får den mest stressade storstadsbo att landa mjukt."

Bilder från Jan af Ekenstam Mäklarfirma.

6 comments:

 1. Oj vad snyggt!! Så fint med vita golv!

  ReplyDelete
 2. Oj... här är mycket som jag tycker om! Eller när jag tittar närmare så gillar jag allt! Verkligen ett snyggt hem! Där ser man att man inte behöver ha färgklickar eller en färg som bryter av, jag gillar denna färgskalan jättemycket!
  Kram

  ReplyDelete
 3. Wow!!! Ett hem helt i min smak, ursnyggt!
  Tufft med svart dörr till allt vitt...

  ReplyDelete
 4. åh vilket fint hem. Gillar skarpt.

  ReplyDelete
 5. Oj va fint!!! Helt i min stil ;)
  Ja, på hemnet kan man sitta och drömma i timmar, haha!

  ...och sååå härligt inspirerande blogg du har! Hur kan jag ha missat??

  Jag länkar dig från min blogg, [room] by sofie,
  så jag inte missar några inlägg.

  Kram Sofie

  ReplyDelete
 6. I love the photograph of the big balloons pulling the ship over the bed. Can I find out where to get this please?

  ReplyDelete